Prodej bytu 2+1, Liberec - Rychtářská

Cena: 3 690 000 Kč
Financování:na hypotéku za 15 892 Kč měsíčně
Druh: byt 2+1
Typ: prodej
Okres: Liberec
Lokalita: Liberec (nečleněné město)
Ulice: Rychtářská
PENB: G
Aktualizace: 16.06.2024 21:19
Číslo zakázky: 6547680
Stav: výborný
Vlastnictví: družstevní
Zastavěná plocha: 597 m2
Obytná plocha: 62 m2
Počet pater: 12
Patro: 8
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Výtah: ano
Hledáte komfortní a stylové bydlení v samotném srdci Liberce? Tento světlý a prostorný družstevní byt 2+1, nacházející se v 8. patře dobře udržovaného panelového domu, s podlahovou plochou 62,14 m2, nabízí dostatek místa pro pohodlný a útulný život. Navíc, přímo z postele se můžete kochat přímým výhledem na dominantu Liberce – Ještěd.

Byt má dvě velké a světlé místnosti, které si můžete zařídit podle svých představ. Obývací pokoj o rozloze 21,1 m2 je ideální pro společenské aktivity, zábavu a relaxaci. Druhý pokoj, ložnice, má 16,3 m2 a poskytuje dostatek prostoru pro klidný spánek a odpočinek. Hned u vchodu do bytu se nachází prostorná komora/šatna, která nabízí spoustu úložného prostoru. Kuchyně je plně vybavená a nabízí dostatek úložného prostoru, jídelní stůl i moderní spotřebiče. V koupelně, která je velká tak akorát, je vana, ve které si můžete po náročném dni odpočinout. WC je samostatné, což zajišťuje vyšší pohodlí, a navíc je zde prakticky umístěna pračka se sušičkou. Byt má vestavěnou skříň v ložnici a komoru, takže úložného prostoru budete mít dostatek. A kdyby přeci jen místa bylo málo, můžete využít i sklep, který k bytu náleží. Z osmého patra vás potěší krásný výhled na Liberec a jeho okolí.

Občanská vybavenost je na skvělé úrovni a to hlavně díky dostupnosti do samotného centra. Cesta autobusem je pouhých 10 minut jízdy. Zastávka od domu je jen 290 metrů. V blízkosti jsou obchody, školy, školky, zdravotnická zařízení a sportoviště, což zajišťuje vysoký komfort bydlení. Také oceníte blízkost parků a zeleně, kde můžete relaxovat a trávit volný čas. Ulice Rychtářská je klidná a bezpečná, což přispívá k příjemné atmosféře celého bydlení.

Tento byt je ideální pro páry, rodiny i jednotlivce hledající pohodlné a klidné bydlení s veškerým městským komfortem. Pro více informací a prohlídku bytu mě neváhejte kontaktovat.

Přijďte se podívat a najděte svůj nový domov.
Realitní makléř:

Martin Petřík
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 58 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop