Prodej rodinného domu, 82 m2 , na nádherném místě ve Frýdlantu

Cena: 5 300 000 Kč
Financování:na hypotéku za 22 827 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Liberec
Lokalita: Frýdlant
Ulice: Mánesova
PENB: G
Aktualizace: 02.09.2024 13:00
Číslo zakázky: 6821400
Stav: dobrý
Vlastnictví: osobní
Zastavěná plocha: 116 m2
Výměra pozemku: 373 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Balkon: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Parkoviště: ano
Rodinný dům, aktuálně o dispozici 4+KK najdete na svažitém kopci, který se rozprostírá nad centrem města Frýdlant. V této vyhledávané lokalitě, v ulici Mánesova, je pro Vás možnost začít novou kapitolu svého života.

Nemovitost z roku 1970 prošla etapami rekonstrukcí, až do dnešní podoby. Nabízí pohodlné bydlení pro čtyřčlennou rodinu, kde zle pro společné bydlení využít celé první nadzemní podlaží. Dvě ložnice, obývací pokoj a kuchyňský kout s jídelnou nabízí dostatek prostoru a hlavně, díky orientaci jižním směrem, sluníčko po celý den. Pro skladování potravin a sezónních věcí je zde první podzemní podlaží, kde je kromě skladu také garáž a technická místnost.

Majitelé měli do budoucna plány rozšířit prostor k užívání ještě o podkrovní prostor díky sedlové střeše, ale to bude již na novém majiteli, pokud nebude aktuálních 82 m2 k bydlení stačit. Fasáda je nově zateplena a kromě nynějšího vytápění elektrickým kotlem je připravena dotace na kotel na tuhá paliva (pelety). Voda je napojena z veřejného vodovodu, odpady vyřešeny veřejnou kanalizací.

A co je na této nemovitosti, potažmo lokalitě skvělé? Slunné místo, klidné, bez ruchu projíždějících aut. Nádherné výhledy na Frýdlant a zámek. Jen kousek od domu se nachází hotelový komplex, kde naleznete fitness a bazén. Za domem lesy a louky. A centrum jen tři minuty autem.

Původní projektovou dokumentaci mám připravenou na prohlídce, kde si celý dům projdeme, vyřešíme Vaše dotazy ohledně nemovitosti i financování a věřím, že Vám dům také učaruje.

Těším se na prohlídce.
S pozdravem, Vladimír Řehák.
Realitní makléř:

Vladimír Řehák
tel: 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 114 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop