Prodej, Rodinné domy, 260 m2 -

Cena: cena v RK
Informace k ceně: dohodou, Dohodou, včetně provize
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Liberec
Lokalita: Křižany
PENB: G
Aktualizace: 29.04.2024 21:17
Číslo zakázky: 54534
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1708 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Sklep: ano
Parkoviště: ano
K prodeji kompletně zrekonstruovaný nízkoenergetický rodinný dům o celkové užitné ploše 260 m2 a souboru pozemků o velikosti 1708 m2.
Dům využívá na ohřev teplé vody solární panely v kombinaci s tepelným čerpadlem, které zároveň zajišťuje i vytápění podlahového vodního okruhu. Pitná voda je připojena z řádu, pro úsporu lze využívat vodu ze studny, která je napojena na okruh splachování wc. Celý dům je zateplen, obvodové stěny, podlahy, stropy, v oknech jsou použita trojskla, je zde příprava na zabezpečovací systém, je zažádáno přes Cetin o připojení internetu přes kabel. Dům je napojen na vlastní čističku odpadních vod.
Zahrada včetně přírodního jezírka je navržena a realizuje se profesionálním týmem architektů a zahradníků.
V okolí domu je základní i mateřská škola, restaurace, potraviny, autobusová zastávka, dětské hřiště, napojení na cyklotrasu č. 3046, pravidelně se zde každoročně pořádá Křižanské léto, Dixieland a další kulturní akce. Nově zde přibyl také vesnický orloj, který byl provozován od roku 2008 v Kryštofově Údolí a nyní je chloubou nedaleké bývalé hasičské zbrojnice v Žibřidicích.
Více informací se dozvíte přímo na prohlídce od realitního a hypotečního specialisty, který Vám rád pomůže i s financováním této krásné nemovitosti. Volné IHNED.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 47 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop