Prodej německé vily 225 m2 s garáží, Liberec - Nová Ruda

Cena: 14 990 000 Kč
Financování:na hypotéku za 64 562 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Liberec
Lokalita: Liberec-Vratislavice nad Nisou
PENB: G
Aktualizace: 14.05.2024 01:14
Číslo zakázky: 6507520
Stav: dobrý
Zastavěná plocha: 219 m2
Výměra pozemku: 696 m2
Počet pater: 1
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Plyn: ano
Sklep: ano
Garáž: ano
Hledáte klidné bydlení v jedné z nejoblíbenějších částí Liberce? Máte početnou rodinu a více - generační bydlení by pro vás bylo ideálním řešením? Nebo se rozhlížíte pro ideální příležitost k investici?
V tom případě už nemusíte hledat, tato nabídka totiž splňuje obojí.

Dům, který se nachází na okraji městské části Liberce - Vratislavice nad Nisou, byl postupně rekonstruován a vznikly zde v každém patře samostatné bytové jednotky o dispozicích 2+kk a 2+1. Okolí domu je velice klidné a rozhodně si nebudete připadat jako ve městě. Celková atmosféra působí spíše venkovsky, což přidává na atraktivitě této lokality.

Prostorné podkroví o rozloze 57 m2 je zateplené a vybízí k realizaci dalších pokojů.
Sklepní prostory jsou také upraveny, včetně nové izolace zdí a omítek. Vznikl zde tak suchý prostor se spoustou možností využití. Momentálně slouží jako prádelna a společenský prostor. V téměř celém domě jsou nové rozvody elektřiny a vytápění je řešeno plynovým kotlem.

Benefitem je i samostatné stojící garáž na pozemku, až 5 parkovacích stání a zahrada s bazénem a posezením, kam je připojena voda i elektřina.

Jako rodina určitě oceníte i dobrou občanskou vybavenost, dostupnost dopravy a přilehlého vyžití. V okolí je spoustu zeleně, opravdu vydařené dětské hřiště respektive park Nové Vratislavice, zastávka tramvaje 200m (2 minuty chůze) od domu směr Liberec - Jablonec nad Nisou, mateřská školka,... a také krátká vzdálenost k hlavnímu tahu na Prahu - 2 minuty autem a do centra města Liberce.
Jako investor zase oceníte, že lze jednoduše prostory oddělit, vytvořit 2 samostatné jednotky a dále je pak pronajímat.

Vratislavice se pyšní perfektním kulturním vyžitím, spoustou volnočasových aktivit a všeobecně známou vizáží čisté a rozvojové části. Jsou tak velmi žádanou lokalitou k bydlení.
Realitní makléř:

Martin Petřík
tel: +420 226 256 126

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 55 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop