Prodej rodinné domy, 262 m2 - Liberec XXXIII-Machnín

Cena: 14 290 000 Kč
Informace k ceně: Cena je včetně provize a DPH, včetně provize
Financování:na hypotéku za 61 547 Kč měsíčně
Druh: rodinný dům
Typ: prodej
Okres: Liberec
Lokalita: Liberec
Ulice: Tolstého 254
PENB: G
Aktualizace: 09.06.2024 18:01
Číslo zakázky: 61123
Stav: výborný
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 3016 m2
Počet pater: 2
Postaveno z: cihla
Elektřina: 220
Vodovod: obecní
Kanalizace: ano
Topení: ano
Balkon: ano
Parkoviště: ano
Jedná se o dvoupodlažní dům s velkorysou dispozicí 8+kk a užitnou plochu 257 m2. Nachází se v klidné lokalitě u lesa, a při tom s rychlou dostupností do centra Liberce.

Celý pozemek má rozměr 3016 m2 a zahrada je velmi dobře udržovaná. Zároveň velikost zahrady nabízí možnost širokého využití - relaxaci, zahradničení, i dovádění pro děti. Nachází se zde jak krytá terasa, na kterou se vchází hned z kuchyně, a zároveň se zde nalézá i otevřené posezení na slunečné straně za domem s výhledem do zahrady.

Dispozičně dům nabízí možnost soukromí i pro větší rodinu.
V přízemí najdeme prostorný obývací pokoj s krbovými kamny napojený na jídelnu s kuchyňským koutem, která přímo navazuje na venkovní terasu. Dále je zde umístěna velká dílna či prostor pro tělocvičnu s francouzskými okny a východem do zahrady. Zároveň je zde připravena místnost pro samostatnou toaletu.

V druhém nadzemním podlaží je situováno 5 pokojů různých velikostí, dva z nich nabízí i východ na balkón. Velká koupelna je vybavena dvěmi umyvadly, toaletou, vanou, a sprchovým koutem.

U domu je skvěle vyřešeno parkování až pro čtyři automobily, a to přímo před domem.
V celém domě jsou dřevěná okna, v přízemí je na podlaze dlažba, v 2. NP se v pokojích nachází plovoucí podlahy.

Městská část Liberec - Machnín je od centra Liberce vzdálena pouhých 10 minut autem. Případně je možno využít spojení autobusy MHD (zastávka 8 minut pěší chůze), nebo vlakem (stanice 15 minut pěší chůze). Základní občanská vybavenost (ZŠ, MŠ, potraviny...) je v docházkové vzdálenosti. Nedaleko domu vede cyklotrasa 21A Odra - Nisa, kterou také můžete využít pro spojení s centrem Liberce, nebo naopak jako výletní trasu např. do Přírodního parku Ještěd.

Toto místo je obklopeno krásnou přírodou s nejrůznějšími možnostmi sportovního vyžití. Nedaleko naleznete například Krajskou vědeckou knihovnu, jízdárnu Prašný dvůr nebo Haléřovu tvrz.

V případě, že hledáte klidné místo s rychlou dostupností do města, pak toto místo může být ideální volbou.
Neváhejte se nám ozvat, rádi Vás poznáme osobně na prohlídkách.
Realitní makléř:

Broker Consulting, a.s.
tel: 420800100164

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 71 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop