Prodej Pensionu, Albrechtice u Frýdlantu

Cena: cena v RK
Druh: hotel
Typ: prodej
Okres: Liberec
Lokalita: Frýdlant
PENB: G
Aktualizace: 02.09.2024 09:04
Číslo zakázky: 6625260
Stav: výborný
Vlastnictví: jiné
Zastavěná plocha: 213 m2
Obytná plocha: 570 m2
Výměra pozemku: 1044 m2
Počet pater: 3
Elektřina: 220
Vodovod: studna
Kanalizace: ano
Parkoviště: ano
Ve výhradním zastoupení nabízíme možnost zakoupit vkusně zrekonstruovaný pension, který je plně v provozu a skýtá možnost okamžitého převzetí jeho provozování. Pension se nachází v klidné části obce Albrechtice u Frýdlantu v Libereckém kraji, přičemž cesta autem do Liberce trvá 15 minut a do Frýdlantu 10.

Pension prošel kompletní a velmi zdařilou rekonstrukcí, v jejímž rámci došlo mimo jiné k zateplení střechy a ostatních prostor, přičemž je k prodeji nabízen plně zařízený. Pension nabízí celkovou užitnou plochu 570 m2 na pozemku o rozloze 1044 m2. Dům má 3 nadzemní podlaží, kdy v přízemí je společenská místnost s barem a odpovídajícím vybavením pro přípravu a servírování jak teplých, tak studených nápojů. Dále se zde nachází pokoj, který je aktuálně využíván majiteli jako obývací pokoj. V přízemí dále najdeme kuchyň, která slouží k přípravě pokrmů pro hosty. Dále je tu technická místnost s peletkovým kotlem a další místnost, která má koupelnu a záchod a může tedy sloužit jako další pokoj v přízemí. Dále je v přízemí i toaleta, aby hosté ze zahrady nemuseli v případě potřeby až do svých pokojů.

V mezipatře je technická místnost s pračkami a skladem prádla. V prvním patře jsou 3 obytné místnosti. Dvě z místností slouží jako pokoje pro 2, resp. 3 osoby, přičemž oba mají vlastní sociální zařízení. Dále je tu byt s vlastní koupelnou, ve kterém aktuálně bydlí majitelé. Další dvě místnosti slouží jako dílna a úložný prostor na ložní prádlo. Ve druhém patře najdeme 3 krásné mezonetové apartmány s kuchyňskou linkou a sociálním zařízením. Největší apartmán pojme 4 hosty, zbylé potom 3, resp. 2 osoby. Celková kapacita pensionu je nyní 17 lůžek, přičemž celkově by se dala kapacita navýšit až pro 25 hostů.

Zahrada skýtá možnost aktivního i pasivního odpočinku. Skvělým prvkem na zahradě je i vyhřívaný bazén, který ocení hosté aktivnějšího založení po cyklistických či pěších výletech, ale i hosté, kteří si jen rádi odpočinou ve stínu. U bazénu je i chatička s grilem a posezením.

Pension se nachází v podhůří Jizerských hor s širokou možností sportovního vyžití, a to pro milovníky letních i zimních sportů. V dojezdové vzdálenosti jedné hodiny se nachází všechno, co si hosté na dovolené mohou přát, jako sport, kultura či malebná příroda. Velkou výhodou polohy pensionu je i skutečnost, že se nachází blízko Jizerské magistrály, tedy soustavy lyžařských a pěších tras spojujících nejzajímavější místa v oblasti, které svou délkou přesahují 170 km. Ideální pro hosty sportovního založení s oblibou jak letních tak zimních sportů.

Na stránce booking.com má pension vynikající hodnocení.

Tato příležitost je ideální pro ty, kdo by měli zájem o provozování zajetého pensionu, ať už svépomocí či s personálem. Nemovitost by mohla sloužit i jako vícegenerační dům pro bydlení či jako investiční záměr s možností přebudování na bytové jednotky.

V případě Vašeho zájmu o další informace či osobní prohlídku neváhejte kontaktovat realitního makléře.
Realitní makléř:

Vojtěch Puš
tel: 602 877 707

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 208 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop