Prodej pozemků Starý Harcov

Cena: 1 300 000 Kč
Informace k ceně: Cena k jednání
Financování:na hypotéku za 5 599 Kč měsíčně
Druh: zemědělské a lesní
Typ: prodej
Okres: Liberec
Lokalita: Liberec (nečleněné město)
Ulice: Temná
Aktualizace: 17.06.2024 21:29
Číslo zakázky: 6554320
Vlastnictví: osobní
Výměra pozemku: 1960 m2
Exkluzivně nabízíme prodej dvou svažitých pozemků ve Starém Harcově, na které navazuje les, vedoucí směrem k sídlišti Kunratická.
Pozemky jsou v katastru nemovitostí vedené jako zbořeniště (rozloha 186 m2 - na této parcele stál původní dům dle údajů ve starých pozemkových knihách do šedesátých let 20. století) a trvalý travní porost (1774 m2). V novém územním plánu jsou vedeny pozemky jako zeleň.
Důležitá upozornění: v tuto chvíli NELZE na parcele stavět. Pro případnou stavbu domu, postavení chaty nebo mobilheimu by bylo nutné požádat o změnu územního plánu, což je časově i finančně náročný proces a jeho výsledek je závislý na rozhodnutí příslušných orgánů.
Další možností (pro případnou změnu pozemku z funkce zeleně na funkci zahrady) by bylo nutné zažádat příslušné orgány o změnu využití pozemku.
Plocha, nyní zarostlá z větší části nálety, se nachází 100 m od silnice, přímo k ní pak vede cesta (vedená v katastru nemovitostí jako komunikace). V bezprostřední blízkosti je v návrhu nového územního plánu povolena stavební činnost dle příslušných regulativů.
V případě zájmu nebo potřeby podrobnějších informací Vám ráda poskytnu další informace.
Realitní makléř:

Zdena Astlová
tel: 602 360 862

Vámi vyplněné údaje budou odeslány elektronickou poštou realitní kanceláři inzerující tuto nemovitost. Pro jiné účely nebudou vámi zadané údaje zpracovány, na serverech realityčechy.cz a realitymorava.cz nebudou údaje uloženy.

Zobrazeno: 75 x
Copyright © 2005-2024 EuroNet Media s.r.o. Desktop